Izbori 2022.

SIP pozvao dužnosnike da se opredijele za mandat

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine je na danas održanoj 83. sjednici, pored ostalog, dodijelilo i zamjenske mandate za pojedine organe vlasti.
Vijesti / Politika | 09. 11. 2022. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine poziva članove organa vlasti izabrane na Općim izborima u Bosni i Hercegovini održanim 2. listopada 2022. godine, a koji trenutno imaju drugi nespojivi mandat u općinskim vijećima/skupštinama općina, gradskim vijećima/skupštinama grada ili imaju mandat načelnika/gradonačelnika da se što prije opredijele o mandatu kojeg žele zadržati, odnosno da li prihvaćaju ili odbijaju novoosvojeni mandat.

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine će odmah po prijemu Izjave o prihvaćanju/odbijanju mandata ili sa dostavljanjem ostavke na ranije osvojeni mandat pristupiti dodjeli zamjenskih mandata, odnosno postupit će sukladno Izbornom zakonu BiH.

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine je na danas održanoj 83. sjednici, pored ostalog, dodijelilo i zamjenske mandate za pojedine organe vlasti a na osnovu izjave o odbijanju mandata ili podnesene ostavke.

Video: Sjednica Središnjeg izbornog povjerenstva
Kopirati
Drag cursor here to close