Završene provjere

SIP Potvrdio: Srđan Amidžić može biti ministar financija i trezora BiH

SIP BIH potvrdio je da Srđan Amidžić, kandidat za funkciju ministra financija i trezora BiH u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine ispunjava sve potrebne uvjete
Vijesti / Politika | 30. 06. 2023. u 12:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine danas je na 50. sjednici razmatralo Izvješće o izvršenim provjerama predloženog kandidata za funkciju ministra financija i trezora BiH u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine.

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine je u petak, 23.06.2023. godine, primilo akt predsjedavajuće Vijeća ministara Bosne i Hercegovine kojim su dostavljeni popunjeni obrasci, propisani od strane Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne i Hercegovine, za kandidata za funkciju ministra u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine, sukladno članku 10c. i 10d. točka b) Zakona o Vijeću ministara Bosne i Hercegovine.

Nakon izvršenih provjera Središnje izborno povjerenstvo BiH danas je izdalo potvrdu da Srđan Amidžić, kandidat za funkciju ministra financija i trezora BiH u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine ispunjava sve potrebne uvjete propisane odredbama članka 1.6, 1.7, i 4.2 Izbornog zakona Bosne i Hercegovine za imenovanje na funkciju u Vijeće ministara Bosne i Hercegovine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close