Potvrđivanje rezultata

SIP - potvrđen rezultat prijevremenih izbora za gradonačelnika Živinica

Ovom procedurom završava se ciklus predaje podataka na imovinskom kartonu.
Vijesti / Politika | 21. 06. 2023. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Središnje izborno povjerenstvo BiH je 12. lipanja 2023. godine donijelo Odluku o potvrđivanju rezultata prijevremenih izbora za gradonačelnika Grada Živinice održanih 28.05.2023. godine.

Novoizabranom gradonačelniku Živinica Muhić Beganu (SDA-Stranka demokratske akcije) danas je Središnje izborno povjerenstvo BiH uručilo Uvjerenje o dodjeli mandata.

''Podsjećamo da su izabrani dužnosnici dužni, u roku od 30 dana od dana objave potvrđenih rezultata u ''Službenom glasniku BiH'', izvršiti elektronski unos podataka u obrazac Izjave o imovinskom stanju putem aplikacije koja je objavljena na internet stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

Popunjeni obrazac izjave izabrani dužnosnik dostavlja Središnjem izbornom povjerenstvu BiH u elektronskoj formi, za što se koristi aplikacija, a potom se imovinski karton tiska i potpisan dostavlja Središnjem izbornom povjerenstvu BiH na verifikaciju. Ovom procedurom završava se ciklus predaje podataka na imovinskom kartonu'', navode iz SIP-a.

Također, izabrani dužnosnici trebaju popuniti Izjavu o prihvaćanju/odbijanju mandata i Potvrdu o prijemu uvjerenja i iste je potrebno predati na Protokol Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close