HRS

Jovanović otkrio tajni plan za Mostar: Raguž traži reakciju časnih kandidata 'ljevice'

Gostujući u Dnevniku Federalne TV savjetnik prvog bošnjačkog predsjednika Željka Komšića je otvoreno priznao kako je, ipak, postojao projekt…
Vijesti / Politika | 18. 12. 2020. u 08:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''HRS je prvi javno govorio o koordiniranom nastupu bošnjačkih stranaka na izborima u Mostaru, posebno naglasivši činjenicu kako su stranke poput SDP-a, Naše stranke i dr., skinuli svoje tzv. lijeve maske i dokazali se ponovno kao bošnjačke nacionalne stranke. Pristajući na diktirani raspored kandidata na listama gdje su Hrvati većina, demaskirali su tu svoju pseudo lijevo orijentiranu politiku. To nam je priskrbilo brojne medijske napade, napade na osobnoj razini i gnusne klevete s njihove strane u kojima su, nemušto odbijali postojanje bilo kakvog projekta'', objavio je čelnik Hrvatske republikanske stranke Slaven Raguž.

Navodi kako je, gostujući u Dnevniku Federalne TV, ''savjetnik prvog bošnjačkog predsjednika Željka Komšića je otvoreno priznao kako je, ipak, postojao projekt''.

''Na jednoj listi su i Bakir i Komšić, a napravili su u Mostaru dogovor s Našom strankom i SDP-om za neke izborne jedinice. Ono što se nije moglo dogoditi u Sarajevu, dogodilo se u Mostaru'', izjavio je Čedomir Jovanović.

Dakle, savjetnik Željka Komšića je otvoreno priznao kako je dogovora bilo, što bi sigurno detaljnije razjasnio u nastavku, da ga novinar u tome nije prekinuo, jer se tobože ''radi o izbornoj kampanji''. Do tada se sasvim otvoreno o svemu razgovaralo.

Ovim putem nećemo tražiti isprike od strane Naše stranke i SDP-a zbog medijskih napada i kleveta koje su ovih dana upućivane prema nama od strane njihovih kandidata, nego pozivamo one časne pojedince koji se nalaze na listama ovih stranaka za Mostar da se jasno i javno distanciraju od sudjelovanja u bošnjačkom projektu. Svojom šutnjom pristajete sudjelovati u očiglednim manipulacijama bošnjačke politike.

Ako postoji igdje ijedan Hrvat u Federaciji BiH koji plaća pretplatu Federalnoj TV, pozivamo ga da to prestane raditi. Ako mu treba pojašnjenje zašto, neka pogleda ovaj clip iz priloga.

Ponosni smo što je HRS kroz više prijava nadležnim institucijama dokazao otvorenu pristranost ove tv kuće, averziju prema Hrvatima i naklonost unitarističkoj politici Sarajeva, zbog čega je ova tv kuća plaćala novčane kazne'', objavila je Hrvatska republikanska stranka.

Kopirati
Drag cursor here to close