Vrh SBB-a

Radončić najavio nasljednika

"Iskusan je, mlad je, komunikativan, nije konfliktan, ima dobre međukoalicijske odnose i ono što je sigurno je da će u budućem periodu biti sve značajnija osoba u SBB-u", naveo je Radončić.
Vijesti / Politika | 06. 08. 2021. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić nagovijestio je tko bi mogao biti njegov nasljednik na poziciji predsjednika ove stranke. To je aktualni federalni ministar energije, rudarstva i industrije Nermin Džindić.

Također, Radončić je naglasio kako priprema internu, tihu reorganizaciju SBB-a.

"Ja kao industrijalac moram napraviti petogodišnji plan razvoja kompanije Avaz, kao konzultant. Radimo na dva mega projekta, na jednom tornju od 40 katova i jednom stambeno-poslovnom kompleksu pored sadašnjeg hotela Radon Plaza. Time sam se najviše bavio", kazao je Radončić.

Govoreći o svojem povlačenju s pozicije predsjednika SBB-a, naš sugovornik je kazao da 99 posto članova organizacije ne želi da se Radončić povuče s liderske pozicije u stranci, prenosi N1

"Imate moju prirodnu potrebu da stranku preuzme jedna mlađa generacija političara. Gospodin Džindić je čovjek koji ima odlične rezultate u namjenskoj industriji. Iskusan je, mlad je, komunikativan, nije konfliktan, ima dobre međukoalicijske odnose i ono što je sigurno je da će Džindić u budućem periodu, ako ostane pri tom dogovoru, biti sve značajnija osoba u SBB-u", naveo je Radončić.

On je istaknuo kako se nada kako će Džindić biti poput njega, lider SBB-a.

Kopirati
Drag cursor here to close