Izbori u Mostaru

''Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar'' predstavila kandidate iz dvije područne jedinice

Završno predstavljanje kandidata sa Gradske liste ''Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar'' održat će se u hotelu Mostar u petak 18.12. s početkom u 11 sati.
Vijesti / Politika | 16. 12. 2020. u 21:23 Plaćeni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu, u 19:30 sati u hotelu Mostar lista ''Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar'' predstavila je svoje kandidate iz dvije područne jedinice.

Za gradsko područje Stari Grad predstavljeni su Budimir Koprivica, Borika Bulić, Njegoš Veljančić, Predrag Erbez, VesnaVukojević i Zorka Kunovac.

Za gradsko područje Jugozapad predstavljeni su Dragana Muratović, Dejan Stefanović, Nadina Vujnović, Gordana Kovačević, Igor Žuržinov, Gordana Govedarica, Milorad Matrak, Marijana Muratović, Saša Milićević i Stefan Belović.

Budimir Koprivica, nositelj liste za Gradsko područje Stari Grad rekao je da je ovo ''posljednji moment da se ujedinimo, svi kao jedan, da podržimo dr Velibora Milivojevića i stavimo na čelo kao predvodnika budućih generacija.'' Koprivica je pozvao i sve građane Mostara da izađu na izbore i podrže listu koja će zastupati interese svih.

''Želimo da kroz naše angažiranje omogućimo svim građanima Mostara sva prava koja su zagarantirana u razvijenim europskim zajednicama, a kroz vijećnika ove liste ostvarimo konstitutivnost i mogućnost da zajedno sa svim ostalima gradimo naš Mostar'' izjavio je dr Velibor Milivojević.

Foto: PR / ''Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar''  predstavila kandidate iz dvije područne jedinice

Nositelj liste za Gradsko područje Jugozapad Dragana Muratović izjavila je da je cilj ove liste da izabran vijećnik bude legitimni predstavnik naroda, a da omladina ostane u Mostaru, gdje će formirati svoje obitelji i biti svijetla budućnost Mostara.

Završno predstavljanje kandidata sa Gradske liste ''Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar'' održat će se u hotelu Mostar u petak 18.12. s početkom u 11 sati.

Svi sugrađani koji žele da se uključe u rad i budu dio jedne zdrave i kvalitetne zajednice, zasnovane na bazi suradnje, uzajamnog povjerenja i podrške mogu se javiti na broj telefona +38766767474.

Kopirati
Drag cursor here to close