...da uvijek ostanemo ovdje!

''Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar'' predstavila kandidate na Jugoistoku i Jugu

- Ulazak predstavnika ove liste u vlast dao šansu da se Srbi bore za ravnopravan status u Mostaru
Vijesti / Politika | 16. 12. 2020. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lista "Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar" predstavila je svoje kandidate iz dvije područne jedinice.

U utorak u 16 sati u Blagaju za gradsko područje Jugoistok predstavljeni su Vladenko Papić, Doris Žutina, Željko Čolović, Ratko Matrak, Nikolina Marić i Nikola Kuzman.

U 18 sati u Baćevićima za gradsko područje Jug predstavljeni su Duško Savić, Tamara Bošković, Srđan Ćorluka, Miloš Čorlija, Danijela Vojčić i Nemanja Šupljeglav.

"Usprkos malobrojnosti naše zajednice u Mostaru mi želimo da pošaljemo poruku da želimo da održimo i povećamo našu zajednicu, da zadržimo svoju zemlju, svoje kuće i da uvijek ostanemo ovdje", kazao je dr. Velibor Milivojević.

On je poručio da će prioritet ove liste u Mostaru biti borba i briga za svakog čovjeka i za jedinstven i normalan Mostar.

Nositelj liste za Gradsko područje Jugoistok Vladenko Papić pozvao je sve svoje sugrađane da glasaju za listu "Ostajte ovdje – Zajedno  za naš Mostar" i dr. Velibora Milivojevića.

Kanididatkinja na listi za Gradsko područje Jugoistok Doris Žutina izrazila je zadovoljstvo što na se na ovoj listi nalazi mnogo mladih ljudi koji su spremni da stvaraju ljepšu budućnost Mostara i očekivanje da će izbori proteći uspješno, te da će ova lista imati svog predstavnika u Gradskom vijeću Mostara.

Nositelj liste “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar“ za Gradsko područje Jug Duško Savić pozvao je sve sugrađane da izađu na izbore i daju svoj glas listi "Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar", jer  je bi ulazak predstavnika ove liste u vlast dao šansu da se Srbi bore za ravnopravan status u Mostaru.

Predstavljanje kandidata nastavit će se i na ostalim gradskim područjima.

Svi koji žele da se uključe u rad i budu dio jedne zdrave i kvalitetne zajednice, zasnovane na bazi suradnje, uzajamnog povjerenja i podrške mogu se javiti na broj telefona +38766767474.

Kopirati
Drag cursor here to close