Veoma dobra suranja

Dodik odlikovao vojsku i policiju Srbije

Nebojša Stefanović je u obraćanju nakon dodjele odlikovanja rekao da je suradnja dvaju policija veoma dobra
Vijesti / Politika | 29. 06. 2018. u 10:43 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik odlikovao je u petak u Banjoj Luci Vojsku i Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srbije ordenom RS-a na lenti. 

Dodik je dodijelio i odlikovanje i Ministarstvu zdravlja Srbije, a kako je rečeno ova odlikovanja se daju '' za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju ukupnih odnosa između RS i Srbije''. 

Odlikovanja su preuzeli načelnik glavnog stožera Vojske Srbije Nebojša Diković, ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanovića te ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar. 

Nebojša Stefanović je u obraćanju nakon dodjele odlikovanja rekao da je suradnja dvaju policija veoma dobra, a da su odnosi RS i Srbija najbliži mogući te da se ne mogu ugroziti. 

Odlikovanja je Dodik dodijelio i još nekim pojedincima, između ostalog, i gospodarstveniku iz Milića Rajku Dukiću, Arnoa Gujonu i Organizaciji "Solidarnost za Kosovo" te nekim pukovnijama bivše Vojske RS-a. 

Entitetski predsjednik je ova odlikovanja dodijelio u povodom, kako je rečeno, obilježavanja 28. lipnja, Vidovdana - krsne slave bivše Vojske RS. 

U BiH postoje samo državne Oružane snage.

Kopirati
Drag cursor here to close