Neefikasan rad

Dodik: Tužiteljstvo predugo drži predmet David Dragičević

"Ja sam borac protiv neefikasnog tužiteljstva u posljednjih 10 godina i to već svi znaju. Mislim da se ovaj put pokazalo da je tužiteljstvo stavilo, da na kažem veo tajne, ali stavilo je neku mistiku nad kompletnim slučajem i smatram da taj predmet t
Vijesti / Politika | 28. 06. 2018. u 19:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da tužiteljstvo u Banjaluci neopravdano dugo drži predmet u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića u fazi u kojoj je sada, te da je kompletan slučaj stavilo u neku mistiku.

"Od početka smatram da je to pitanje stvar tužiteljstva, koje, nažalost, neopravdano dugo taj predmet drži u fazi u kojoj drži. Policija je uradila svoj dio posla i sada je na tužilaštvu da zaključi, odnosno okvalificira ili neokvalificira djelo, nastavi ili obustavi istragu. Što će tužiteljstvo uraditi i što će poduzeti, to je uvijek bila njihova stvar", rekao je Dodik odgovarajući na pitanje novinara da prokomentira činjenicu da se tužiteljstvo još nije izjasnilo u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića, prenosi Srna.

U svakom slučaju, istaknuo je predsjednik RS-a, kada se tužiteljstvo i oglasi, ostaje otvoreno pitanje zašto je istraga tako dugo trajalo.

"Ja sam borac protiv neefikasnog tužiteljstva u posljednjih 10 godina i to već svi znaju. Mislim da se ovaj put pokazalo da je tužiteljstvo stavilo, da na kažem veo tajne, ali stavilo je neku mistiku nad kompletnim slučajem i smatram da taj predmet treba što prije završiti", ocijenio je Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close