Novinar koji je objavio tekst

Avdo Avdić: Tegeltija ne brani samo sebe, nego i pravosudni sustav

Tužiteljstvo nije ispitalo nikoga...
Vijesti / Politika | 30. 05. 2019. u 18:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tužiteljstvo nije ispitalo nikoga, Marko Pandža je privremeno suspendiran, a Tužiteljstvo ne želi ništa napraviti, to je njihov cilj - ne žele da saslušavaju svjedoke, kazao je za N1 Avdo Avdić, novinar Online magazina "Žurnal", koji je objavio tekst pod naslovom "Predsjednik VSTV-a uhvaćen u korupciji: Milan Tegeltija trgovao krivičnim istragama!"

Avdić je u gostovanju na N1 kazao da je ispitan Nermin Alešević, koji je saslušan samo na okolnosti do objavljivanja snimka.

"Sve poslije toga - nije postavljeno niti jedno pitanje. Pandža nije saslušan, a puštena je informacija da je pozvan u Tužiteljstvo. Oni hoće da prikažu da nešto rade, a ništa ne rade. Neka neko objasni javnosti što znači formiranje spisa. To znači - vi meni pošaljete prijavu, ja je primim i stavim joj broj predmeta KTA i to je formiran predmet. Oni ne rade. To je samo davanje oznake predmetu, nakon toga Tužiteljstvo nije podnijelo nijednu radnju", izjavio je Avdić .

"Prema mojim informacijama, SIPA je trebala obaviti  saslušanja Pandže i drugih inspektora koji su radili sa Aleševićem. Iako je to trebalo da se obavi do kraja ovog tjedna, naloženo je da se uradi poslije Bajrama", kazao je Avdić.

On je kazao da čekanjem vjerskog praznika želi da se kupi vrijeme od nekih 7-8 dana, kako bi se mogle usuglasiti izjave.

"Oni ne čine nikad, ni između dva Bajrama ni između dva Božića", dodao je.

Podsjećamo, objavljen je tekst - nakon kojeg je uslijedio i video snimak, za koji je Milan Tegeltija, predsjednik VSTV-a kazao da je to najbolji dokaz za njegov demantij koji je uputio.

"Da je kazao da je uzeo mito - bio bi u pritvoru. Ne možete očekivati od ljudi koji su uhvaćeni na djelu da će priznati. Malo njih će. Tegeltija ne brani ovdje samo sebe, nego kompletan pravosudni sustav", poručio je Avdić.

Ocijenio je da Milan Tegeltija manipulira.

Cijeli intervju pogledajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close