Lijep riječnik

Turudić psovao novinarima na upit o propucanom autu: Boli te k**ac

Turudić je naime, policiji danas prijavio oštećenja svog automobila u Virovitici, Turudićevu rodnom gradu.
Vijesti / Flash | 22. 03. 2024. u 17:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sudac Visokog kaznenog suda i novoimenovani glavni državni odvjetnik Ivan Turudić danas je policiji prijavio da mu je propucan osobni automobil, potvrdili su iz policije.

Turudić je naime, policiji danas prijavio oštećenja svog automobila u Virovitici, Turudićevu rodnom gradu. On i supruga su navodno uočili oštećenje na automobilu u blizini retrovizora te ga je Turudić, ne znajući kako je oštećenje nastalo, odvezao u ovlašteni servis.

Potom su automehaničari u vozilu pronašli dva zrna, kada mu je navodno postalo jasno da je netko pucao na njegovo vozilo. Ivan Turudić ima dva automobila, manji Volkswagen i Audi Q5, koji je navodno propucan Kako navodi N1 pozivajući se na informacije s Visokog kaznenog suda, Turudić je trenutno na godišnjem odmoru. Novinarima se na telefon javila njegova supruga, koja im je poručila da ne zovu.

24 sata uspjela su stupiti u kontakt s Turudićem kako bi provjerili informaciju da mu je propucan automobil. "Zbogom. Zbogom", rekao im je. Kad su ga pitali zašto, on im je odgovorio: "Boli te ku*ac." Nakon toga je poklopio slušalicu.

Dnevnik.hr također je zvao Turudića, ali javila im se njegova supruga. "Nije doma. A i da je doma, ne bi vam dao izjavu", kazala je. Pitali su je zašto je dao izjavu za 24 sata, a njima ne želi ništa reći. "Njima sigurno nije dao izjavu", istaknula je supruga.

Kada su joj napomenuli da je njen suprug opsovao novinarima 24 sata, ona je poručila: "Aha, to sigurno je. Zato vam i kažem da ga više ne zovete da i vama ne bi isto rekao". Nastavila je inzistirati kako njen suprug nije doma, ali je potvrdila da mu je propucan automobil, ali da ne znaju ni kada ni gdje.

Navodno propucavanje Turudićeva automobila komentirao je i premijer i šef HDZ-a Andrej Plenković, koji je rekao da je to "zabrinjavajuće", dodavši da je kontaktirao potpredsjednika vlade Tomu Medveda, koji je u Vladi zadužen za nacionalnu sigurnost, da SOA, on i MUP naprave procjenu treba li Turudiću  zaštita. Rekao je i da su u Turudićevom automobilu na servisu našli dva metka.

Kopirati
Drag cursor here to close