O antiruskoj propagandi

Rusko veleposlanstvo u BiH: Navikli smo da Zapad za sve nevolje krivi Rusiju

“Iskreno smo zahvalni svima onima koji unatoč masovnoj propagandnoj kampanji pokrenutoj protiv Rusije i dalje ostaju uz nas. Onima koji pokušavaju objektivno razumjeti šta se događa u Ukrajini''.
Vijesti / Flash | 02. 03. 2022. u 16:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rusko veleposlanstvo u Bosni i Hercegovini pozvalo je sve da budu objektivni u vezi s "događanjima u Ukrajini i izrazila uvjerenje da nikakvi falsifikati i otvorena laž ne mogu precrtati ono što je postignuto u razvoju odnosa između Rusije i BiH".

“Iskreno smo zahvalni svima onima koji unatoč masovnoj propagandnoj kampanji pokrenutoj protiv Rusije i dalje ostaju uz nas. Onima koji pokušavaju objektivno razumjeti šta se događa u Ukrajini. Onima koji su zabrinuti za našu zemlju i budućnost odnosa Rusije i BiH”, priopćeno je iz Ruskog veleposlanstva.

U priopćenju je istaknuto da oni koji su preživjeli strašne događaje “oružanog sukoba” od 1992. do 1995. godine razumiju koliko je to važno, prenosi Srna.

Iz Veleposlanstva Ruske Federacije u BiH ukazali su da su odavno navikli da Zapad za sve nevolje krivi Rusiju, te zapravo “prebacuje krivicu s bolesne glave na zdravu”.

“Svjesni smo kako funkcionira antiruska propaganda. Njen glavni zadatak je bio i jeste dehumanizacija naše zemlje, njene prošlosti i sadašnjosti. Više puta smo dokazali našu otvorenost prema svijetu, našu spremnost da razvijamo obostrano korisne odnose sa svima koji nam uzvraćaju”, naveli su iz Veleposlanstva, uz uvjerenje da će dugogodišnja saradnja proći i ovaj test izdržljivosti.

Kopirati
Drag cursor here to close