Nepromijenjeno

Prometna u Blagaju - Dvije djevojke još uvijek u životnoj opasnosti

Druga djevojka je smještena u Kantonalnu bolnicu 'Dr. Safet Mujić' te je i njezino stanje, kako saznajemo, još uvijek nepromijenjeno.
Vijesti / Flash | 02. 10. 2023. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije djevojke, ozlijeđene u prometnoj nezgodi koja se protekli tjedan dogodila na ulazu u Blagaj, još uvijek su u životnoj opasnosti, potvrđeno je za Bljesak.info iz mostarskih bolnica.

''Ona je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje su još uvijek opasne po život'', rekli su za Bljesak.info iz SKB Mostar.

Druga djevojka je smještena u Kantonalnu bolnicu 'Dr. Safet Mujić' te je i njezino stanje, kako saznajemo, još uvijek nepromijenjeno.

''Nakon urađene operacije, pacijentica se nalazi se na mehaničkoj ventilaciji na odjelu Intenzivne njege te je još uvijek životno ugrožena’’, potvrđeno je za Bljesak.info iz ove bolnice.

U ovoj prometnoj nesreću lakše ozljede zadobila je još jedna djevojka koja je otpuštena iz bolnice na kućno liječenje.

Podsjećamo, nesreća se dogodila 26. rujna oko 19 sati na cesti za Blagaj , u mjestu Pograđe, u kojoj su sudjelovali E.F. (1945) s vozilom marke BMW i pješakinje A.B. (2007), E.S. (2006) i N.H. (2007).  Djevojke su  nakon što su izašle iz autobusa prije prelaska ceste propustile nekoliko automobila. Međutim, u trenutku prelaska ceste, nakon što je autobus nastavio svoje kretanje, na njih je naletio vozač BMW - a.  Poduzimaju se sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem točnog utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do ove nesreće.

Kopirati
Drag cursor here to close