Prosvjed

Blagaj - Mještani i danas na ulici, traže da se postave ležeći policajci

Poručili su da ako se njihovi zahtjevi ne ispune u što kraćem roku da će blokirati promet.
Vijesti / Flash | 28. 09. 2023. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mještani Blagaja kod Mostara traže od nadležnih da postave ležeće policajce i uvedu rasvjetu na dionici gdje je prije dva dana vozač BMW-a udario tri djevojke koje su izlazile iz autobusa.

Poručili su da ako se njihovi zahtjevi ne ispune u što kraćem roku da će blokirati promet.

Podsjetimo, tri djevojke i vozač BMW-a ozlijeđeni su u prometnoj nesreći koja se dogodila u Blagaju kod Mostara.

Tri djevojke ozlijeđene su dok su izlazile iz autobusa kada je na njih naletilo motorno vozilo.Teške tjelesna ozljede, koje su opasne po život, zadobila je 16–godišnja djevojka potvrđeno je ranije iz Sveučilišne Kliničke bolnice Mostar.

''Ona je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje su trenutno opasne po život'', rekli su ranije za Bljesak.info iz SKB Mostar.

Druge dvije djevojke su vozilom hitne pomoći prebačene u u Kantonalnu bolnicu 'Dr. Safet Mujić'.

''Jedna djevojka je stabilno, prebačena je na odjel te su u pitanje lakše tjelesne ozljede, dok je druga djevojka zadobila ozljede koje su opasne po život, nalazi se na mehaničkoj ventilaciji na odjelu Intenzivne njege’’, potvrđeno je za Bljesak.info ranije iz ove bolnice.

Podsjećamo, nesreća se dogodila oko 19 sati na cesti za Blagaj , u mjestu Pograđe, u kojoj su sudjelovali E.F. (1945) s vozilom marke BMW i pješakinje A.B. (2007), E.S. (2006) i N.H. (2007). Djevojke su nakon što su izašle iz autobusa prije prelaska ceste propustile nekoliko automobila. Međutim, u trenutku prelaska ceste, nakon što je autobus nastavio svoje kretanje, na njih je naletio vozač BMW - a.

Kopirati
Drag cursor here to close