Video

'Opasni momci' obilaze lokale u BiH i traže gazdu: ''Reketiramo pola Beograda''...

''Pola Beograda reketiramo, nemoj slučajno da je neko našeg brata Tupija u lošem kontekstu spomenuo. Je l’ jasno?'', govori na snimci Ljuban Hoffman Vidović.
Vijesti / Flash | 03. 11. 2023. u 16:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Reketiranje...

Građani Modriče  ostali su uznemireni nakon što su objavljene snimke na kojima grupa muškaraca obilazi lokale po gradu i traži gazdu jednog od objekata, piše N1 BiH. Kako se vidi na snimci, mladići za sebe kažu da "reketiraju pola Beograda".

''Alo, ovde Hofman, kum Tupešin. Gdje si, gdje je crvić mali? Ne znate? Slušaj ovamo, ostavio sam pismo jedno za njega ovdje, nemoj neko da je skinuo s vrata ovo što sam napisao, je l’ ti jasno? Pola Beograda reketiramo, nemoj slučajno da je neko našeg brata Tupija u lošem kontekstu spomenuo. Je l’ jasno?'', govori na snimci Ljuban Hoffman Vidović.

Inače, Ljuban Vidović je nekadašnji prvak Europe u kick-boksu, piše N1. Pravosuđe RS-a za njim i bratom Miljanom Vidovićem tragalo je više od četiri godine u okviru istrage o otmici Nenada Jakovljevića iz Bijeljine iz svibnja 2018. godine.

Ljuban se predao u rujnu 2022. godine i priznao da je zajedno s bratom oteo Jakovljevića, kako bi mu naplatili dug. Okružni sud u Banja Luci osudio ga je na godinu dana zatvora. Presuda je u studenom postala pravomoćna, ali ju je Ljuban zamijenio za novčanu kaznu u iznosu od 18.050 KM, koju je platio.

Oslobođenje.ba navodi kako se upravo na objavljenoj snimci nalazi i Ljubanov brat Miljan, koji je još uvijek u bijegu te je za njim raspisana tjeralica.

Policijski službenici Policijske stanice Modriča priopćili su da su 31. listopada uočili više nepoznatih osoba koji su se kretali u grupi na području Modriče. Tada su legitimirani i utvrđen im je identitet, a načelnik općine Modriča Jovica Radulović potvrdio je da se održava izvanredna sjednica Odbora za sigurnost Skupštine općine Modriča.

Kopirati
Drag cursor here to close