"Imamo dokaze"

Obitelj ubijenog navijača tvrdi kako Michalisa nije ubio navijač AEK-a

"A budući da zbog tajnosti ispitivanja ne možemo ulaziti u detalje, upozoravamo vas da postoje čvrsti dokazi protiv ove posljednje verzije".
Vijesti / Flash | 21. 08. 2023. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odvjetnici obitelji Michalisa Katsourisa, navijača AEK-a koji je ubijen u huliganskim neredima u Ateni, Christos Mavromatis i Stavros Georgopoulos, oglasili su se u nedjelju kasno navečer i prenijeli izjavu obitelji.

U svom priopćenju odvjetnici navode da informacije da iza ubojstva Michalisa možda stoji navijač AEK-a ne odgovaraju stvarnosti. U nastavku prenosimo priopćenje:

"Optuži drugu stranu za ono što si ti kriv", Joseph Goebbels, ministar propagande nacističke Njemačke.

Vi očito ne poštujete Michalisa (za poštovanje mrtvih treba imati dušu).

Očito nemate poštovanja prema njegovoj obitelji.

Očito nemate poštovanja prema onima koji se bore za otkrivanje istine (sucima). Ali ovakvo iskrivljavanje stvarnosti, to stvarno ide predaleko.

U posljednjih nekoliko sati TV postaja SKAI objavila je vijest da neki policajci smatraju mogućim da je za ubojstvo Michalisa Katsourisa kriv navijač AEK-a koji je bio pored njega tijekom nereda.

Budući da ova verzija ne odgovara stvarnosti, izjavljujemo da ćemo se svim pravnim sredstvima boriti protiv:

  • svakoga tko pokušava oprati odgovornost s policije i sa, za svako društvo opasnih, nacističkih huligana iz Hrvatske, kao i njihovih pomagača u Grčkoj
  • svakoga tko pokuša previdjeti ili promijeniti elemente slučaja
  • svakoga tko pokuša zataškati tragični događaj i svesti ga na ozljeđivanje iz nehaja

A budući da zbog tajnosti ispitivanja ne možemo ulaziti u detalje, upozoravamo vas da postoje čvrsti dokazi protiv ove posljednje verzije", navodi se u izjavi odvjetnika ubijenog Michalisa Katsourisa.

Podsjetimo, u ponedjeljak se proširila snimka za koju grčki mediji tvrde kako je navodno ključni dokaz u istrazi ubojstva 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa gdje tvrde kako je Katsourisu smrtonosni ubod navodno zadao pripadnik AEK-ove navijačke skupine.

Kopirati
Drag cursor here to close