Neredi u Grčkoj

Uhićen navijač za kojim je Grčka izdala tjeralicu: "Vodio je Boyse do navijača AEK-a"

Kako javljaju grčki mediji, uhićeni navijač odavno je poznat policiji po huliganstvu i sudjelovanju u tučnjavama.
Sport / Nogomet | 18. 08. 2023. u 18:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je u Grčkoj uhićen navijač Panathinaikosa za kojim je bila raspisana tjeralica zbog nereda u kojima je ubijen navijač AEK-a. Kako javljaju grčki mediji, uhićeni navijač odavno je poznat policiji po huliganstvu i sudjelovanju u tučnjavama. 25-godišnji huligan snimljen je nadzornim kamerama na dan nereda, a snimke prikazuju kako, tvrde grčki mediji, vodi Bad Blue Boyse do mjesta na kojem su se sukobili s navijačima AEK-a.

Grčki mediji navode kako je u tijeku pretres njegove kuće, u kojoj je i uhićen.

"Vodio je Boyse do mjesta sukoba s navijačima AEK-a"

Iznose novu informaciju te sada tvrde da je nalog za uhićenjem raspisan za navijačem Panathinaikosa, koji je od ranije jako dobro poznat policiji zbog sudjelovanja u navijačkim neredima. Riječ je o 25-godišnjaku koji ima podosta debeo dosje u Grčkoj, a za kojim je sada raspisana tjeralica nakon što je preko snimki nadzornih kamera utvrđeno da je sudjelovao u tučnjavi 7. kolovoza.

Grci pišu, a Index.hr prenosi, da je taj isti 25-godišnjak ranije ranjen ispred Žalbenog suda tijekom incidenta na suđenju za obiteljsko nasilje u Ilionu, gdje je bio svjedok. Prema informacijama koje ima taj isti grčki portal, 25-godišnjak je navodno odveo Bad Blue Boyse do mjesta gdje su se sukobili s navijačima AEK-a.

Grčka policija traga za još desetoricom Hrvata koji se navodno skrivaju

Istovremeno, dok se istraga nastavlja, pokušavaju se identificirati ostali huligani koji su sudjelovali u tučnjavi, a sve s ciljem da se pronađe ubojica 29-godišnjeg AEK-ovog navijača Michalisa Katsourisa.

Grčka policija pokušava locirati i još 10 hrvatskih huligana za koje vjeruje da nisu uspjeli izaći iz zemlje te da se negdje skrivaju dok ne pronađu način za bijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close