Grad Mostar

Komadina: Marina Deronjić je i dalje formalno načelnica mostarskog Urbanizma

''Što se tiče ovog perioda mijenja je šef Službe za građenje i obnovu Tiho Sesar. Svi dopisi i upiti se upućuju prema nadležnom Odjelu.''
Vijesti / Flash | 29. 03. 2022. u 15:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''I dalje formalno je načelnica Odjela za urbanizam i građenje Marina Deronjić obzirom da nije završena procedura za njezin radno-pravni status'', kazala je to glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina na konferenciji za medije u utorak.

Naime, u pauzi trajanja sjednice Gradskog vijeća Mostara tijekom obraćanja medijima, javnost je zanimala informacija u vezi rada Odjela za urbanizam i građenje, odnosno ''tko se nalazi na čelu tog Odjela''. 

Glavna savjetnica je dodala i kako će se ''načelnička pozicija tog Odjela brzo riješiti''.

''Što se tiče ovog perioda mijenja je šef Službe za građenje i obnovu Tiho Sesar. Svi dopisi i upiti se upućuju prema nadležnom Odjelu. Što se tiče načelničke pozicije mislim da će biti vrlo brzo riješena za gospođu Marinu Deronjić'', objasnila je Komadina.

Podsjećamo, Bljesak.info je u listopadu prošle godine (2021.) pisao o smjenama u mostarskom Urbanizmu.

''Trenutno smo u fazi nekakvih kadrovskih izmjena u tom odjelu. Šefica (Marina Deronjić, op.a.) trenutno je na bolovanju tako da…'', rekao je ranije (listopad 2021.) za Bljesak.info Mario Kordić, mostarski gradonačelnik. Kordić je tada kazao da ''kad se bude nešto trebalo iskomunicirati prema vani i bude jasno'' da će svakako obavijestiti medije. 

Naime, kako je Bljesak pisao ranije -prema neslužbenim informacijama, moguće su čak i tužbe iz ovoga odjela prema Gradu zbog reorganizacije odjela i ''kadrovskih križaljki''.

Kopirati
Drag cursor here to close