Reakcija

Krišto nakon ubojstva u Gradačcu: Institucije se moraju posvetiti temi nasilja nad ženama

Sprječavanje nasilja nad ženama i nasilja u obitelji su teme kojima se sve institucije u BiH moraju žurno i aktivno posvetiti, navodi se u reagiranju predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto.
Vijesti / Flash | 11. 08. 2023. u 17:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto reagirala je na brutalna ubojstva koja su se danas dogodila u Gradačcu.

„Šokirana sam današnjim događanjima u Gradačcu i brutalnošću samog čina nasilja. Moje misli su s obiteljima stradalih i lokalnom zajednicom. Uime Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i u svoje osobno ime izražavam duboku sućut i suosjećanje s boli i patnjama obitelji ubijenih i ranjenih. Sprječavanje nasilja nad ženama i nasilja u obitelji su teme kojima se sve institucije u BiH moraju žurno i aktivno posvetiti“, navodi se u reagiranju predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto.

Nermin Sulejmanović počinio je nezapamćeni zločina danas prije podne, usmrtio je tri osobe i još tri ranio, a javnost je posebno potreslo to što je ubojstvo svoje nevjenčane supruge snimao na Instagramu. Instagram je spornu snimku uklonio tek nakon nešto više od dva sata nakon što je objavljena.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close