Ubojstvo u Gradačcu

Instagram uklonio snimku ubojstva tek nakon više od dva sata od njezine objave

Nermin Sulejmanović počinio je nezapamćeni zločina danas prije podne, usmrtio je tri osobe i još dvije ranio, a javnost je posebno potreslo to što je ubojstvo svoje nevjenčane supruge snimao na Instagramu.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 08. 2023. u 16:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Društvena mreža Instagram uklonila je nakon više od dva sata što je objavljen uznemirujući video snimak koji je na svom profilu objavio Nermin Sulejmanović, a u kome je prenosio kako ubija ženu u Gradačcu.

Veličanje zločina

Federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak zatražit će od Federalne uprave policije i Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona da ispitaju sve osobe koje su na društvenim mrežama, nakon stravičnih ubojstva u Gradačcu, podržavale ubojicu i veličale zločin koji je počinio.

Kako je priopćio šef Ureda federalnog ministra unutarnjih poslova Ervin Mušinović, ovo se posebno odnosi na komentare pojedinaca objavljene na dvije video snimke, a koje su uklonjene od strane inspektora Federalne uprave policije i MUP-a TK.

Također, bit će zatraženo da se protiv svih osoba, za koja se utvrdi da su počinila krivično djelo gnusnim porukama podrške ubici, podnesu izvještaji o počinjenom krivičnom djelu.

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović počinio je nezapamćeni zločina danas prije podne, usmrtio je tri osobe i još dvije ranio, a javnost je posebno potreslo to što je ubojstvo svoje nevjenčane supruge snimao na Instagramu.

Avaz doznaje da su ubijeni Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevjenčana supruga, zatim Džengiz Onder i Džengiz Denis, otac i sin, turski državljani. Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković.

Ubojica poznat od ranije

Inače, Sulejmanović je od ranije poznat policijskim organima. Bio je jedan od uhićen 2014. godine zbog pokušaja krijumčarenja velike količine marihuane u Hrvatskoj.

Te godine je uhićen u akciji "Nikita" zbog krijumčarenja 806 kilograma marihuane.

Naime, policija u Hrvatskoj je prisluškivala razgovore 11 dilera, među kojima je bio i Sulejmanović, te ih je uhitila prilikom dogovorene primopredaje. Droga je dopremljena iz Albanije u Hrvatsku, odakle je bio predviđen transport u kontinentalni dio.

Dvije godine kasnije, Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu potjernicu za njim 2016. godine zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem.

Ono što je vidljivo iz njegovih profila na društvenim mrežama je da je u posljednjem razdoblju bio aktivan u svijetu fitnessa, davao je privatne sate i sudjelovao na natjecanjima gdje je osvajao i medalje.

Kopirati
Drag cursor here to close