Službena informacija

Tužiteljstvo se oglasilo u vezi ubojstva u Gradačcu

Tri osobe su danas usmrćene na području Gradačca a tri ranjene iz vatrenog oružja. Radi se o punoljetnim osobama.
Vijesti / Flash | 11. 08. 2023. u 16:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tužiteljstvo Tuzlanskog kantona oglasilo se službenom informacijom u vezi s stravičnim zločinom koji se danas dogodio u Gradačcu.

Kako je kazao glasnogovornik Tužiteljstva TK Admir Arnautović, tri osobe su danas usmrćene na području Gradačca a tri ranjene iz vatrenog oružja. Radi se o punoljetnim osobama.

Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubjstvo, naveo je Arnautović.

Kako je priopćio, Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu.

“Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužitelj u suradnji s istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i OKP PU Gradačac”, kazao je Arnautović. Ono što je vidljivo iz njegovih profila na društvenim mrežama je da je u posljednjem razdoblju bio aktivan u svijetu fitnessa, davao je privatne sate i sudjelovao na natjecanjima.

Osvajao je i medalje na međunarodnim natjecanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close