Mostar

Uhićen palikuća iz Salakovca

Policija je slobode lišila jednu osobu koja se dovodi u vezi s podmetanjem požara u Salakovcu.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 02. 2018. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''PU Mostar je u srijedu oko 18 sati slobode lišila jednu osobu koja se dovodi u vezi s podmetanjem požara u Salakovcu. Nad njom se provodi kriminalistička istraga i postoji osnovana sumnja da je vezan za još neke požare na nekim stambenim objektima u Salakovcu - Bijelom Polju'', rekao je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a za Bljesak.info.

Marić nije želio otkriti identitet osumnjičene osobe. Rekao je kako će više detalja biti poznato nakon provedene istrage.

Naime, požar na kući obitelji Lojpur je treći slučaj paljenja srpske povratničke kuće. Tako je prije nekoliko mjeseci u Salakovcu izgorjela kuća obitelji Mitrić, a u prosincu 2016. obitelji Pantić.

Na sve je reagirala i Koordinacija srpskih organizacija u Mostaru priopćivši kako su građani srpske nacionalnosti veoma zabrinuti zbog ovih slučajeva

"Ljudi osjećaju uznemirenost i razmišljaju o svemu. Boje se da ne bi sutra na red došla četvrta, peta ili šesta kuća. Šalje se loša poruka…", naveli su iz Koordinacije srpskih organizacija.

Kopirati
Drag cursor here to close