Obračun na ulici

U mostarskoj bolnici preminuo Ljubušak kojeg je pretukao zet

Osumnjičeni je, nakon što je pretukao punca prije nekoliko dana zadržan u PU Ljubuški 24 sata da bi potom bio pušten na slobodu.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 09. 2022. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubuško mjesto Otok zavijeno je u crno nakon što je od posljedica premlaćivanja u mostarskoj bolnici preminuo R.V. iz ovog mjesta.

Kako neslužbeno doznaje Šipovača portal, njega je prije nekoliko dana na ulici pretukao zet Z.M.

Dana 6.9.2022. godine u Tužiteljstvu je zaprimljeno izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv Z.M. zbog počinjenja kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda iz čl. 172. KZ F BiH počinjeno na štetu R.V., a potom je dana 7.9.2022. godine u Tužiteljstvu zaprimljena obavijest da je R.V. uslijed zadobivenih povreda dana 7.9.2022. godine preminuo u SKB Mostar te je zatraženo provođenje obdukcije", potvređeno je za portal Bljesak.info iz Tužuteljstva ŽZH.

"Postupajući tužitelj je donio naredbu o provođenju istrage protiv Z.M. zbog osnova sumnje da bi isti počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda iz čl. 172. st. 5. u vezi sa st. 3. KZ F BiH, a potom izdao naredbu za provođenje obdukcije nad tijelom preminulog R.V. te se poduzimaju i druge potrebne istražne radnje u cilju okončanja istrage. Osumnjičeni Z.M. je lišen slobode koji će u zakonom propisanom roku biti predan postupajućem tužitelju radi ispitivanja i daljnjeg postupanja u ovom predmetu", rečeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close