Imotski

Napadač iz svadbe u Imotskom završio u istražnom zatvoru

Vijesti / Crna Kronika | 19. 06. 2022. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladić (20) koji je na svadbi u Imotskom fizički napao muškarca (27), koji je teško ozlijeđen i liječnici mu se bore za život, završio je u istražnom zatvoru na Bilicama zbog kaznenog djela osobito teške tjelesne ozljede.

Liječnici u KBC Split bore se za život 27-godišnjaka koji ima teške ozljede mozga i priključen je na respirator.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu u subotu je, nakon prvog ispitivanja osumnjičenika, donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 20- godišnjaka kojeg se sumnjiči da je u petak oko 19 sati tijekom svadbe u Imotskom, na kojoj je bio gost sa djevojkom, došao u konflikt sa 27- godišnjakom. 

Sve je započelo nakon što je 27- godišnjak dobacivao njegovoj djevojci i nastavio iako mu je 20- godišnjak rekao da se odmakne nakon čega se počeo naguravati sa starijim muškarcem, te ga udario lijevom nogom u glavu.

Muškarac (27) je od udarca pao na tlo udarivši glavom pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede mozga koje su po život opasne. 

 Nakon što mu je zadao udarac, 20- godišnjak je pobjegao, no ubrzo je uhićen, prenosi Hina.

Općinsko državno odvjetništvo je zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela predložilo određivanje istražnog zatvora protiv 20- godišnjaka, te je sudac istrage prihvatio prijedlog za određivanje istražnog zatvora.

Kopirati
Drag cursor here to close