Reagiranje

Zaštitari o mostarskom obračunu: Nismo pretukli mladiće

Vijesti / Crna Kronika | 15. 08. 2022. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Jedina istina je da su se na parkingu ispred kluba 'Daleka obala' nakon što su prije tijekom večeri zbog pravljenja nereda unutar objekta izvedeni izvan objekta, ta ista grupa mladića počela da se međusobno tuče na parkingu'', navedeno je u demantu Agencije za zaštitu ljudi i imovine „Elite security“ Mostar na objavu teksta u kojem stoji kako su zaštitari pred mostarskim noćnim klubom pretukli mladiće.

''Naši djelatnici koji su se nalazili tu u blizini su reagirali na način da su rastavljali te mladiće koji su se međusobno tukli i time spriječili veće posljedice. Ozljede koje ste naveli svi sudionici su dobili u međusobnom obračunu a ne kao što ste naveli da su ih zaštitari pretukli'', stoji u reagiranju na informacije koje su preuzete iz Dnevnog avaza.

Podsjećamo, Policijskoj upravi Mostar u nedjelju ujutro dežurni liječnik u Centru urgentne medicine (CUM) Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar prijavio da su dvije osobe zatražile liječničku pomoć nakon tučnjave.

Policija je utvrdila da se radi o S.B. (22) i A.M. (20) koji su kazali da su ih pretukli zaštitari ugostiteljskog objekta ''Daleka obala''. Jedan od mladića je zadobio lom ruke, dok su drugom izbijena dva zuba.

Kopirati
Drag cursor here to close