MAKLJAŽA

VIDEO| Tučnjava na svadbi u Srbiji, među ozlijeđenima i mlada

Na svadbi u mjestu Mionica u Srbiji došlo je do masovne tuče gostiju i osiguranja.
Vijesti / Flash | 06. 09. 2022. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako prenose portali u Srbiji opća tuča je izbila nakon što su radnici osiguranja, koje je angažirao vlasnik lokala, reagirali kada je jedan od gostiju razbio čašu, a zatim se popeo na stolicu.

To je, po svemu sudeći, bio okidač za opću tuču.

“Naime, ošamaren je i prijatelj tog gosta koji je pokušao da ga zaštiti, a onda je neko mladoženji i njegovom ocu javio da su napadnuti gosti na svadbi. Njih dvojica i više svatova odmah su iz svečane sale dotrčali do toaleta, počela je prvo svađa, pa koškanje i na kraju je više svatova razmijenilo udarce šakama sa radnicima osiguranja koji su se, s obzirom da ih je bilo manje, na kraju povukli iz objekta”, kazali su izvori “Blica” upoznati sa istragom nesvakidašnjeg sukoba.

U tuči je ozlijeđeno sedam ljudi, a jedan čovjek je zbog težih ozljeda zadobijenih prilikom razmjene udaraca, zadržan na liječenju u bolnici u Valjevu.

Za srpski portal Blic.rs mlada je ispričaća što se točno dogodili.

"Ja sam otišla da se presvučem i nisam vidjela da li je čaša zaista polomljena, ali i da jeste mi smo potpisali ugovor sa svečanom salon "De luks", u kojem stoji da snosimo svu štetu ako se nešto polomi ili ošteti - ispričala je za Blic mlada.

- Do tog trenutka sve je bilo prelijepo, ja sam otišla da se presvučem, kada sam čula da se nešto događa, vratila sam se i bukvalno se ugurala u toalet gde je osiguranje tuklo mog brata. Molila sam ih da ih puste, nisam mogla da sjedim skrštenih ruku dok oni biju mog brata i muža. Brat mi je završio u valjevskoj bolnici s težim ozljedama, jednog mladića su pri izlasku iz toaleta vukli i davili da dečko sada nosi kragnu. Ni ja nisam prošla bez posljedica, imam posjekotine, sva sam modra, imam čvorugu na glavi! Umjesto da taj dan pamtim kao najljepši u životu, ja ga pamtim po tuči i nepotrebnom kaosu - rekla je mlada za "Blic" vidno potresena.

Kopirati
Drag cursor here to close