Zaboravio drogu od 150.000 KM

Trebinje: Policija zaustavila bjegunca, on im opet pobjegao

Osumnjičeni je tijekom trajanja kontrola uspio pobjeći.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 11. 2022. u 12:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Policijske uprave Trebinje tragaju za Mihajlom Nožicom iz Trebinja kojeg su prethodno zaustavili dok je upravljao automobilom Fiat punto na magistralnoj cesti Ljubinje - Stolac, u ljubinjskom mjestu Ćukovci pronašavši tom prilikom više od kilogram kokaina tržišne vrijednosti preko 150.000 KM koje je prevozio.

Ipak, osumnjičeni je tijekom trajanja kontrola uspio pobjeći, pišu Nezavisne

Nožica je, u stvari, u bijegu još iz prethodne operativne policijske akcije "Strač" i budući da je znao da ga nakon provjere dokumenata čeka uhićenje, on je iskoristio upravo taj trenutak za bijeg.

Službenici Policijske uprave Trebinje su, kako je na izvanrednoj konferenciji za medije pojasnio načelnik ove uprave Siniša Laketa, nakon prikupljenih operativnih saznanja, zaustavili Nožicin automobil na ovom mjestu u ponedjeljak u predvečernjim satima, ali je on uspio pobjeći.

"Tijekom zaustavljanja vozila navedena osoba nije postupilo po znakovima ovlaštenih službenih osoba, udaljilo se u pravcu grada i pobjeglo iz vozila, a pribavljena je naredba za pretres vozila nakon čijeg dobivanja su službenici pretresli vozilo i u njemu pronašli kilogram i 31 gram praškaste bijele materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na kokain čija količina je vrijedna više od 150.000 KM", naveo je Laketa.

On kaže da su u tijeku aktivnosti na pronalaženju osumnjičenog i njegovog uhićenja, pa će mu se dokumentirati kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Laketa je napomenuo da je ovo deseto kazneno djelo vezano za otkrivanje droge, a aktivnosti koje su se provodile, u stvari su, nastavak aktivnosti policijske akcije "Strač", u kojoj je prije nekoliko dana Nožica uspio pobjeći policiji.

Nožicino bježanje će njemu samom samo otežati kasniju situaciju, a policija ne sumnja da će ga uhvatiti, jer se aktivnosti na tome i suzbijanju proizvodnje i prometa narkotika intenzivno nastavljaju i u budućnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close