Kojundžić

Premlaćivanje i prijetnje u Mostaru: Najavljene izjave u policiji

Kojundžićeva tvrtka je inače oborila postupak javnog natječaja za nabavu i implementaciju sustava eZdravstvo čija procijenjena vrijednost bez PDV-a iznosi 2.009.400 KM…
Vijesti / Crna Kronika | 14. 02. 2023. u 14:51 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Unatoč činjenici da su mi batinaši Rade Bošnjaka jasno poručili da će mi, citiram, 'pobiti sve živo i mrtvo', odlučio sam svojim primjerom pokazati da se ne bojim te da je Mostar europski i slobodan grad, a ne Pyongyang kako si je to umislio veliki vođa Rade Jong-un'', izjavio je Vinko Kojundžić, vlasnik tvrtke Cuspis čiji je djelatnik proteklog tjedna pretučen u Mostaru.

''Dolazim u Mostar i dajem izjavu kriminalističkoj policiji u Policijskoj upravi, policijskoj stanici Centar Mostar u ulici  Brune Bušića, bočni ulaz, u Mostaru vezano za fizički napad na mojeg djelatnika Damira Martinca i zbog ozbiljnih prijetnji upućenih meni osobno'', rekao je Kojundžić za Bljesak.info navodeći kako će održati press konferenciju koju je nazvao  “Mostar nije Pyongyang Rade Bošnjaka”.

Podsjetimo, napad na Darka Martinca, dogodio se 10. veljače u 22:15 kada je oštećenog pozvao D.B. (1989.), inače, sin Rade Bošnjaka, da uđe u vozilo, nakon čega je sa još tri NN osobe s kapuljačama na glavi izvršio napad.

MUP HNŽ-a je tek naknadno uvrstio ovaj događaj u svoj bilten a u nezakonitosti u Zavodu zdravstvenog osiguranja, na čijem je čelu donedavno bio Rade Bošnjak, uključilo se, kako nam je potvrđeno, i Tužiteljstvo HNŽ-a.

Radi se o poslovima s kupovinom sustava za eZdravstvo koji već postoji, a još uvijek nema informacija o prijavi koja tereti Zavod za nezakonito trošenje pola milijarde KM.

Kojundžićeva tvrtka je inače oborila postupak javnog natječaja za nabavu i implementaciju sustava eZdravstvo čija procijenjena vrijednost bez PDV-a iznosi 2.009.400 KM jer se novim tenderom, pod krinkom vlasništva, traži najam ali za ogromnu razliku u cijeni.

 

Kopirati
Drag cursor here to close