Odgovorit će na prijetnje

Kojundžić dolazi odgovoriti: Mostar nije Pyongyang Rade Bošnjaka

''Treba reći dosta ovom teroru najniže vrste, ponosno dignuti glavu i glasno govoriti istinu".
Vijesti / Flash | 13. 02. 2023. u 18:21 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Šokiran sam da su počinitelji ovog gnjusnog čina i danas, dva dana nakon što su pretukli mojeg djelatnika koji je rođeni Mostarac, još uvijek na slobodi sa svojim vođom Darkom Bošnjakom te njihovim nalogodavcem'', pita se Vinko Kojundžić, poslodavac pretučenog Darka Martinca za Bljesak.info.

''Što se još mora desiti da bi se krivci priveli pravdi i osudili? Treba li netko izgubiti život'', pita se Kojundžić.

Podsjetimo, napad na Darka Martinca, dogodio se 10. veljače u 22:15 kada je oštećenog pozvao D.B. (1989.), inače, sin Rade Bošnjaka, da uđe u vozilo, nakon čega je sa još tri NN osobe s kapuljačama na glavi izvršio napad.

Ozlijeđenom je nakon prijave ukazana pomoć na SKB Mostar, gdje se nisu mogli izjasniti o stupnju ozljeda, a nakon toga, isti je pristupio u Odjel krim. policije i podnio prijavu.

''Unatoč toj činjenici pa i u prkos njoj, odlučio sam doći u Mostar iako su batinaši Rade Bošnjaka jasno poručili da će mi citiram "pobiti sve živo i mrtvo" i svojim primjerom pokazati da je Mostar europski slobodan grad, a ne Pyongyang kako si je to umislio veliki vođa Rade Jong-un''.

''Treba reći dosta ovom teroru najniže vrste, ponosno dignuti glavu i glasno govoriti istinu. Stoga sam odlučio ne samo doći u slobodni i europski Mostar nego i održati press konferenciju i pred cijelom javnosti odgovoriti na prijetnje batinaša Rade Bošnjaka'', zaključio je Kojundžić, za Bljesak.info.

Video: Vinko Kojundžić za Bljesak.info

Inače, slučaj Bošnjak nakon napisa o nezakonitostima s nabavkom sustava IZIS kojeg koriste zdravstvene ustanove na području HNŽ-a, postao je i predmetom istrage Tužiteljstva HNŽ-a koje djeluje po nalogu SIPA-e. Iako su se pojavile informacije da je Rade Bošnjak saslušavan u SIPA-i, rečeno nam je da se to nije dogodilo.

Kopirati
Drag cursor here to close