Mjesto Zgošća

Muškarac u Kaknju ženskoj osobi šipkom nanio teške tjelesne ozljede: Prebačen je na psihijatriju

"Osumnjičeni je lišen slobode te nakon ljekarskog pregleda službi Hitne pomoći u Kaknju upućen na dalje liječenje u Županijsku bolnicu Zenica na Odjel psihijatrije".
Vijesti / Crna Kronika | 16. 08. 2023. u 16:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak je u mjestu Zgošća kod Kaknja nepoznata muška osoba koristeći metalnu šipku napala žensku osobu koja je zadobila teške tjelesne ozljede, piše Avaz.

Glasnogovornik MUP-a ZDŽ Elvedin Fišek je za Avaz kazao je da je žena zadobila teške tjelesne ozljede.

"14. kolovoza u 14:30 sati u mjestu Zgošća od strane lica K.E., 1993. godište iz Kaknja, izvršeno je kazneno djelo nasilničko ponašanje prema osobi Č.A. 1995. godište iz Kaknja. Prilikom pokušaja bijega od nasilnog lica oštećena je zadobila teške tjelesne ozljede koje se ogledaju u puknuću petne kosti", rekao je Fišek.

Ta ozljeda je konstatirana u Županijskoj bolnici Zenica.

"Osumnjičeni je lišen slobode te nakon ljekarskog pregleda službi Hitne pomoći u Kaknju upućen na dalje liječenje u Županijsku bolnicu Zenica na Odjel psihijatrije. Uviđaj su izvršili istražitelji te obavili razgovore sa svjedocima. Ići će kaznena prijava, a kroz taj proces će se utvrditi da li je lice bilo pod utjecajem alkohola ili narkotičkih sredstava i da li je kazneno odgovorno zbog zdravstvenog stanja", zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close