Premlaćivanje Damira Martinca

Mostar - Sud potvrdio optužnicu protiv Darka Bošnjaka

Županijsko tužiteljstvo HNŽ-a u početkom listopada podiglo je optužnicu protiv Darka Bošnjaka i poslalo Sudu na potvrđivanje.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 10. 2023. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski sud u Mostaru potvrdio je optužnicu protiv Darka Bošnjaka za premlaćivanje, saznaje Bljesak.info. 

Ročište o izjašnjenju krivice zakazano je 6. studenog 2023. godine.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ-a u početkom listopada podiglo je optužnicu protiv Darka Bošnjaka i poslalo Sudu na potvrđivanje.

Darko Bošnjak, sin Rade Bošnjaka donedavnog direktora ZZO HNŽ, je osumnjičen 10. veljače ove godine s još tri osobe pretukao Damira Martinca djelatnika zagrebačke tvrtke Cuspis.

Inače, policiji je 10. veljače prijavljeno da je Martinca, napao sin Rade Bošnjaka, bivšeg ravnatelja Zavoda, Darko Bošnjak s još trojicom maskiranih osoba.

Kada se dogodio, ovaj događaj u službenom biltenu MUP-a HNŽ-a nije bio izdvojen i objavljen, što je MUP učinio naknadno.

 

Radi se o poslovima s kupovinom sustava za eZdravstvo koji već postoji, a još uvijek nema informacija o prijavi koja tereti Zavod za nezakonito trošenje pola milijarde KM.

Kojundžićeva tvrtka je inače oborila postupak javnog natječaja za nabavu i implementaciju sustava eZdravstvo čija procijenjena vrijednost bez PDV-a iznosi 2.009.400 KM jer se novim tenderom, pod krinkom vlasništva, traži najam ali za ogromnu razliku u cijeni.  

Kopirati
Drag cursor here to close