Ublažene mjere

Keljmendiju ukinut kućni pritvor

Tada su mu određene mjere zabrane, točnije pušten je u kućni pritvor. Keljmendi je tada pušten jer je pristao na suradnju s Tužiteljstvom BiH.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 12. 2022. u 10:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sud BiH ublažio je mjere zabrane osumnjičenom Elvisu Keljmendiju, saznaje Avaz.

Osumnjičeni za organizirani kriminal koji je u srpnju uhićen po naredbi Tužiteljstva BiH zbog nedozvoljenog prometa narkoticima u akciji kodnog naziva "Rez", odlukom tužitelja pušten je na slobodu iz Vojkovića prije dva mjeseca.

Tada su mu određene mjere zabrane, točnije pušten je u kućni pritvor. Keljmendi je tada pušten jer je pristao na suradnju s Tužiteljstvom BiH.

Tužiteljstvo BiH ima dokaze da je ova grupa, u kojoj su bili i Ajlin Ahmić, Anel Sejfović, Adi Nukić, koristila Sky aplikaciju kako bi, putem zaštićenih poruka, obavljala nezakonit promet narkotika, među kojima je i kokain.

Međutim, nakon dva mjeseca kućnog pritvora on mu je ukinut.

''Mjere zabrane u odnosu na Elvisa Kelmendija su ublažene rješenjem Suda od 8. prosinca 2022., na način da je mjera zabrane napuštanja boravišta ublažena na način da je osumnjičenom dozvoljeno kretanje na području općine Ilidža, da mu je određena mjera obaveznog povremenog javljanja državnom organu na način da se osumnjičeni Ellvis Kelmendi obavezuje da se javlja dva puta tjedno na dane – utorak i petak, u periodu od 08:00 do 16:00 sati u Policijsku upravu Ilidža - rečeno nam je iz Suda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close