Policija traga za počiniteljima

Još jedan napad u Mostaru: Iskočili iz auta i pretukli trojicu mladića

Tri mladića su navela da se ispred njihovog vozila zaustavilo vozilo VW Golf V iz kojeg su izašle četiri osobe, a kojima je još prišlo pet osoba, nakon čega su ih svi napali.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 08. 2023. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi napad dogodio se na ulicama Mostara, a epilog napada su tri ozlijeđena mladića.

Iz MUP-a HNŽ navode kako se u noći 13./14.08.2023.godine u 04:35 sati u PU Mostar obratio dežurni lječnik sa CUM Mostar i prijavio da su na navedeno odjeljenje pristupile tri osobe ozlijeđene u tučnjavi.

Dolaskom djelatnika policije utvrđeno je da se radi o M.S. (2001.), D.N. (2003.) i K.K. (2001.), svi iz Mostara. U razgovoru sa navedenim osobama , isti su izjavili da su fizički napadnuti u Ulici Put HUD tačnije između pekare ''Dan i noć'' i T.R. ''Visak''.

Naveli su da se ispred njihovog vozila zaustavilo vozilo VW Golf V iz kojeg su izašle četiri osobe, a kojima je još prišlo pet osoba, nakon čega su ih svi napali.

U tijeku napada NN osoba je drvetom oštetila vozilo BMW vl. M.S. dok su ostale osobe udarale po karoseriji vozila pri čemu su nastala oštećenja.

''Poduzete sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji osoba koje su sudjelovale u ovom događaju'', navode iz MUP-a HNŽ.

Ranije smo pisali da se u Mostaru šuti o napadima koji su učestali u zadnje vrijeme.

Podsjećamo, zbog natpisa na majici pretučen je i državljanin Srbije a huligani su upali i na malonogometnu utakmicu tražeći od gostujućeg tima da makne svoja obilježja.

Zbog majice je napadnut i dječak u mostarskom parku Zrinjevac.

Kopirati
Drag cursor here to close