Guranje ispod tepiha

Mostar: Mladići s palicama nasrnuli na dječaka zbog majice

Vidjevši da su mladići ozbiljni u prijetnjama, dječak je skinuo majicu.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 08. 2023. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska policija nije objavila da su utorak, 8. kolovoza, oko 22:40 sati, napadnuta dva dječaka 2009. godište kada su pošli kući s igrališta iza osnovne škole.

Kako nam je posvjedočio otac jednog od napadnutih dječaka, na ulici se zaustavilo vozilo BMW iz kojeg su zatražili od dječaka da skine majicu s oznakama HŠK Zrinjski.

Njegov sin je to odbio, nakon čega su još dva mladića starosti oko 25 godina izašla iz automobila s, kako je kasnije potvrdio dječak, teleskopskim palicama.

Vidjevši da su mladići ozbiljni u prijetnjama, dječak je skinuo majicu.

Slučaj je prijavljen policiji, a policija je ocu rekla kako su nasilnici pronađeni te da su im uručene prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira.

No, na stranicama Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ-a, nije izdvojen ovaj događaj.

Otac dječaka rekao je za portal Bljesak.info kako je ''ogorčen je što to nije objavljeno kao napad na maloljetnu osobu jer to nije 'obično' narušavanje javnog reda i mira''.

Na lokaciji gdje se izvršio prepad instaliran je i video nadzor na obližnjem objektu što bi, kako navodi otac, trebao biti dokaz u tužbi koju priprema.

Ranije smo pisali da se u Mostaru šuti o napadima koji su učestali u zadnje vrijeme.

Inače, dan poslije ovog napada, dogodio se obračun navijačkih skupina na mostarskoj šetnici.

Podsjećamo, zbog natpisa na majici pretučen je i državljanin Srbije a huligani su upali i na malonogometnu utakmicu tražeći od gostujućeg tima da makne svoja obilježja. Zbog majice je napadnut i dječak u mostarskom parku Zrinjevac.

Kopirati
Drag cursor here to close