FUP

Čapljinac pao s 37 kilograma trave

Kako je naveo FUP, u sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Mostaru izvršen je pretres pokretne i nepokretne imovine koju koristi osumnjičeni...
Vijesti / Crna Kronika | 23. 09. 2022. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Federalne uprave policije su pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona, 22. rujna poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti lišili slobode A.K. (1987.) iz Čapljine nastanjeno u Mostaru koje se sumnjiči za izvršenje krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“.

Kako je naveo FUP, u sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Mostaru izvršen je pretres pokretne i nepokretne imovine koju koristi osumnjičeni kojom prilikom je ''pronađeno 37 kilograma suhe zeljaste materije koja svojim izgledom asocira opojnu drogu (Cannabis Sativa L), kao i drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu s krivičnim djelom''.

''Navedena osoba se sumnjiči da je određeni vremenski period opojnu drogu nabavljalo na ilegalnom tržištu, te je dalje distribuiralo s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi'', naveo je FUP.

Kopirati
Drag cursor here to close