Operacija 'Mak'

Konjic: Pronađeno 8 stabljika marihuane, uhićena jedna osoba

U sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Konjicu izvršen je pretres pokretne i nepokretne imovine koju koristi osumnjičeni.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 09. 2022. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba uhićena je u petak u Konjicu zbog sumnje za izvršenje kaznenog djela ''Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga''.

Policijski službenici Federalne uprave policije su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije – Područnog tužiteljstva Konjic, poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti uhitili su osobu inicijala A.M. (1985.) sa područja općine Konjic koje se sumnjiči za izvršenje kaznenog djela ''Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'' iz člana 238. stav 1. Kaznenog Zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

U sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Konjicu izvršen je pretres pokretne i nepokretne imovine koju koristi osumnjičeni na čijoj zemljišnoj parceli je pronađeno osam stabljika zasada visine 150-180 cm NN biljke koja asocira na opojnu drogu (Cannabis sativa L.), određena količina zeljaste materija zelene boje, te drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa kaznenim djelom.

Uhićeni je kriminalistički obrađen, te će protiv istog u zakonskom roku biti podnesen Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu nadležnom Tužiteljstvu. Asistenciju Federalnoj upravi policije prilikom realizacije akcije pružilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije, Policijska uprava Konjic.

Kopirati
Drag cursor here to close