Kajganić

Brat glavnog tužitelja uhićen zbog krađe i iznude

Vijesti / Crna Kronika | 25. 05. 2023. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U Banja Luci je u srijedu zbog krađe automobila i iznude uhićen Danko Kajganić, brat Milanka Kajganića glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH'', potvrđeno je za Klix iz Uprave policije Posavskog kantona.

MUP RS je obznanio kako je osim Kajganića uhićena još jedna osoba, dok se za trećom traga.

"Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka 24.5.2023. godine, predali su policijskim službenicima Policijske uprave Odžak, osobe A. G. i D. K. oba iz Banja Luke, oduzete predmete i putničko vozilo koje se može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela ‘Teška krađa’ u nadležnost i dalje postupanje", priopćeno je.

Kako je navedeno, policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška, vršili su operativne provjere u vezi s dopisom Policijske uprave Odžak u vezi krivičnog djela “Teška krađa”koje je izvršeno 13.4.2023. godine. Tada je na području općine Odžak ukradeno putničko vozilo marke Jaguar.

"Poduzimanjem operativnih mjera i radnji utvrđeno je da se osobe A.G., D.K. koje su 24.5.2023. godine lišene slobode i još jedna osoba za kojim se intenzivno traga mogu dovesti u vezu s izvršenjem navedenog krivičnog djela. Također, na području Laktaša pronađeni su dijelovi putničkog vozila, a na području Gradiške putničko vozilo, koji su uz suglasnost dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka i dežurnog tužiteljstva Kantonalnog tužiteljstva Posavskog kantona Orašje, uz potvrdu oduzeti", naveli su iz MUP-a RS.

Kopirati
Drag cursor here to close