Kandidatski status

Sattler: BiH i EU počivaju na istim temeljima, a ja vjerujem u ovu zemlju

''Princip ''ujedinjeni u različitosti'' je naša zajednička vrijednost''.
Vijesti / BiH-EU | 15. 12. 2022. u 18:27 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom dodjele kandidatskog statusa Bosni i Hercegovini, poruku je poslao i posebni predstavnik Europske unije (EU) u BiH i šef Delegacije EU u BiH Johann Sattler.

''Dijelim sa vama sreću što je BiH dobila kandidatski status i od srca vam želim sreću. Bilo gdje da krenete u ovoj zemlji naići ćete na kulturno naslijeđe i kulturne ljepote, uspjehe u oblasti umjetnosti i sporta, inovacije i tradicije i najvažnije nepokolebljivi duh'', kazao je u video prilogu Sattler, koji je dodao kako ''BiH i EU počivaju na istim temeljima''.

''Princip ''ujedinjeni u različitosti'' je naša zajednička vrijednost''.

''BiH obiluje energijom i talentom. Ovo je naš znak da vjerujemo u ovu zemlju i da dijelimo vaše nade za bolju budućnost. To je ohrabrenje za sve građane koji znaju da je put ka EU put ka boljoj BiH, ali je i vrlo važna poruka političkim liderima da okrenu novu stranicu'', istaknuo je.

''Znamo da je puno izazova pred nama ali novi politički zamah je tu i to je moja preporuka. Iskoristimo ga! Ja vjerujem u ovu zemlju - zemlju koja je uvijek u srcu Europe'', zaključio je Sattler.

Kopirati
Drag cursor here to close