Dolazi Bosna

Zrinjski s novim trenerom traži novu pobjedu

Između dvije utakmice i ove u najavi izvršena je smjena na klupi Plemića i umjesto Zdravka Medića imenovan je Bernard Mandarić, nekadašnji igrač.
Sport / Rukomet | 08. 10. 2022. u 00:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva liga FBiH (Jug) za rukometaše se polako zahuktava. Odigrana su dva kola, za sada su četiri momčadi bez poraza. U tom društvu su Rvacka, Izviđač i Čapljina, te Zrinjski. Za razliku od prve tri momčadi, Zrinjski je remizirao u Goraždu te ima bod manje.

Jednu pobjedu i jedan poraz ima današnji protivnik Zrinjskog, momčad Bosne koja posljednjih godina uglavnom prolazi istu sudbinu kao i košarkaški klub istog imena. Nekada su rukometaši Bosne igrali polufinale Kupa Kupova, dok posljednjih godina životare, uglavnom mijenjajući rang takmičenja svake godine.

Ništa lakše posljednjih sezona nije bilo ni rukometašima SRK Zrinjski koji se polako vraća na rukometnu scenu. Put povratka nije lagan, ali rezultati momčadi na početku sezone pokazuju da je momčad na dobrom putu. Uvjerljiv trijumf protiv Respecta, pa bod u Goraždu su najbolja najava današnjeg susreta.

Između dvije utakmice i ove u najavi izvršena je smjena na klupi Plemića i umjesto Zdravka Medića imenovan je Bernard Mandarić, nekadašnji igrač. Iz tabora Zrinjskog pozivaju navijače da večeras u 19 sati i 30 minuta dođu u dvoranu na Bijelom Brijegu i tako pomognu mladoj momčadi koja želi ostati u vrhu tabele. 

Kopirati
Drag cursor here to close