Gosti ostali na -13

Zrinjski deklasirao Respect na otvaranju sezone

Mišetić i Rosić su predvodili Zrinjski sa po sedam postignutih golova, Raguž i Kovač su dodali po četiri dok je Džidić na golu imao 10 obrana.
Sport / Rukomet | 25. 09. 2022. u 20:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Zrinjskog su ostvarili vrijednu pobjedu na otvaranju nove sezone. U prvom kolu Prve lige FBIH - Jug, SRK Zrinjski je na svom parketu nadigrao RK Respect iz Sarajeva sa više nego uvjerljivih 34:21.

Od samog početka se Zrinjski nametnuo, već u osmoj minuti gosti su u problemu, na semaforu je stajalo 7:2. Tu ostvarenu prednosti domaći rukometaši su održavali bez problema do polovine prvog poluvremena, a onda su polako došli do velikih 11 golova prednosti (20:9). Naravno, da je pitanje pobjednika u tom trenutku bilo odlučeno, samo je bilo pitanje kolikom razlikom će biti zaključen ovaj duel.

Niti jednog trenutka u nastavku utakmice Respct nije mogao ozbiljnije zaprijetiti mladoj, poletnoj momčadi Zrinjskog čija je prednost rasla iz minute u minutu do konačnih +13.Mišetić i Rosić su predvodili Zrinjski sa po sedam postignutih golova, Raguž i Kovač su dodali po četiri dok je Džidić na golu imao 10 obrana.

Kopirati
Drag cursor here to close