Otvaranje nove sezone

SRK Zrinjski dočekuje Respect iz Sarajeva

Iz SRK Zrinjski pozivaju navijače ovog kluba, ali i ljubitelje rukometa u dvoranu na Bijelom Brijegu (Nedelja 17 sati) kako bi pružili podršku klubu na otvaranju nove sezone.
Sport / Rukomet | 22. 09. 2022. u 18:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicama prvog kola starta nova sezone u Prvoj ligi FBiH za rukometaše grupa Jug. Zrinjski na otvaranju nove sezone dočekuje
RK Respect iz Sarajeva.

U sklopu priprema za početak nove sezone, SRK Zrinjski je igrao protiv Čapljine, Dubrovnika, dok je posljednja provjera bila ona protiv prvaka Crne Gore, Budvanske Rivijere. U tom susretu Zrinjski je poražen 25:32, ali je mlada momčad ostavila više nego dobar dojam.

Pored Zrinjskog i Respecta ove sezone u Prvoj ligi FBiH će igrati Čapljina, Velež, Međugorje, druga momčad Izviđača, Sloga GV/Uskoplje, Bosna, kao dva bivša premijerligaša, Rvacka iz Livna, Radnički iz Goražda te Briješće.

Iz SRK Zrinjski pozivaju navijače ovog kluba, ali i ljubitelje rukometa u dvoranu na Bijelom Brijegu (Nedelja 17 sati) kako bi pružili podršku klubu na otvaranju nove sezone.Ulaz je 3 KM, a na ulazu će gledaoci moći kupiti i člansku iskaznicu po cijeni od 30 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close