Novi posao u Hrvatskoj

Vujović na klupi Nexea

Nexe se nedavno zahvalio Branku Tamšeu i od tada je u potrazi za trenerom. Odluka je pala na Vujovića koji je zadnji trenerski posao imao u Iranu kojeg je prošle godine po prvi puta u povijesti odveo i na Svjetsko prvenstvo.
Sport / Rukomet | 26. 02. 2024. u 16:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije reprezentacija Hrvatske, nije Zagreb, ali jeste Nexe. Veselin Vujović se vraća u u hrvatski rukomet gdje je u dva navrata vodio upravo najvećeg rivala Nexea, Zagreb.

Nexe se nedavno zahvalio Branku Tamšeu i od tada je u potrazi za trenerom. Odluka je pala na Vujovića koji je zadnji trenerski posao imao u Iranu kojeg je prošle godine po prvi puta u povijesti odveo i na Svjetsko prvenstvo, ali je otišao iz zemlje zbog loše političke situacije. Posljednji put u hrvatskom rukometu je bio 2020. godine.

Vujović (63) je u bogatoj trenerskoj karijeri trenirao Ciudad Real, Vardar, Zagreb, Koper i Al Sadd, a bio je izbornik Slovenije te Srbije i Crne Gore, odnosno Irana s kojim je ostvario povijesni plasman na svjetsko prvenstvo. Sada će preuzeti našičkog prvoligaša koji se rastao s Brankom Tamšeom, a klupu je privremeno preuzeo klupski svjetnik Kasim Kamenica.

Kopirati
Drag cursor here to close