Perkovac ostaje ili ide?

Gobac: Vujović nikada neće biti izbornik Hrvatske

"Nitko nije razgovarao s Vujovićem oko izborničke pozicije niti će razgovarati. To su floskule ove gospode raznorazne. Vujović sigurno nikad neće biti izbornik hrvatske rukometne reprezentacije", zaključio je Gobac.
Sport / Rukomet | 26. 01. 2024. u 00:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska rukometna reprezentacija ispala je s Europskog prvenstva, a ponovno se potaknula priča o novim izborniku. Trenutni izbornik Goran Perkovac nalazi se pod velikim pritiskom, obzirom na razočaranje koje je reprezentacija doživjela na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Perkovac je po dolasku u Hrvatsku rekao: 

"Jedino što je bilo loše to je ovaj rezultat, sve ostalo je jako pozitivno, dečki postaju prava grupa, oni su fokusirani na to što rade, mi moramo samo neke detalje doraditi i to će biti jako dobra ekipa". On je mišljenja kako ostaje na ovoj funkciji, iako javnost u Hrvatskoj želi odlazak.  Dok Perkovac smatra kako povjerenje igrača i HRS-a, javnost traži nasljednika. 

Pokrenula se priča i da bi crnogorski stručnjak Veselin Vujović mogao biti jedan od kandidata za preuzimanje reprezentacije Hrvatske.

U razgovoru za Sport Klub, Petar Metličić je kazao da mu se ideja dovođenja Vujovića ne sviđa, a njegovo mišljenje dijeli i dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, Zoran Gobac koji je to potvrdio u razgovoru za Index.

"U hrvatskom rukometu ima dovoljan broj stručnjaka koji mogu obnašati ulogu izbornika, tako da tu nema problema. Vujovića iznimno cijenim kao trenera i kao čovjeka, ali hrvatska reprezentacija je jedno, a RK Zagreb drugo. Nitko nije razgovarao s Vujovićem oko izborničke pozicije niti će razgovarati. To su floskule ove gospode raznorazne. Gorana Perkovca je postavio Lino Červar dok je bio koordinator, nisam ga ja postavio. Vujović sigurno nikad neće biti izbornik hrvatske rukometne reprezentacije", zaključio je Gobac.

Kopirati
Drag cursor here to close