Hrvatska lovi dva boda i drugi krug

VIDEO I Hrvatski navijači se spremaju za dvoboj protiv Austrije

Još u prvom susretu Hrvatska je imala očekivano veliku podršku s tribina i nema sumnje da će tako biti u svakoj narednoj utakmici bez obzira da li se bude igralo u Mannheimu ili nekom drugom gradu.
Sport / Rukomet | 14. 01. 2024. u 17:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sjajnog nastupa u prvom susretu i velike pobjede protiv Španjolske, reprezentaciju Hrvatske očekuje susret drugog kola skupine C protiv Austrije. Još u prvom susretu Hrvatska je imala očekivano veliku podršku s tribina i nema sumnje da će tako biti u svakoj narednoj utakmici bez obzira da li se bude igralo u Mannheimu ili nekom drugom gradu. Tu su fanovi iz Hrvatske, i Njemačke, ali i BiH.

Austrijanci nisu protivnik u rangu Španjolske, ali svakako nisu niti za podcijeniti. Prije pet godina ih je preuzeo Aleš Pajović. Udarni igrači, dolaze iz jakih klubova, Bilyk je u Kielu, Weber je dugo bio u Magdeburgu, Huteček je u Lemgu u koji će i sadašnji prvi golman Mostl. Herburger je u Schaffhausenu, Frimmel nosi dres mađarskog Szegeda i oko njih se vrti 99 % igre današnje Austrije.

Zanimljivo je da većina igrača dolazi iz pet austrijskih klubova. Bez obzira na sve, Hrvatska je veliki favorit u ovom susretu i sve osim trijumfa ove selekcije bilo bi veliko iznenađenje. Navijači Hrvatske reprezentacije se već polako zagrijavaju za susret koji se od 20 sati i 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close