39 od 42

Nevjerojatna statistika Hrvatske u dvoboju protiv Španjolske

Gomez Abello je postigao osam golova u poraženoj selekciji čiji su golman slovom i brojem imali samo jednu intervenciju. Vjerojatno se nešto ovako sjajnom Perezu de Vargasu nikada nije dogodilo u karijeri.
Sport / Rukomet | 12. 01. 2024. u 22:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska je imala nevjerojatnu realizaciju, samo tri promašena šuta za 60 minuta (39/42), što je podatak koji se rijetko kada može vidjeti nakon jedne rukometne utakmice. Osam igrača je utakmicu zaključilo bez promašaja, Tin Lučin je imao jedan promašaj, Ivan Martinović dva. Martinović i Šoštarić su postigli po 8 golova, Mandić je imao pet obrana, Ivić.

U nekoj drugoj utakmici to bi sasvim sigurno bilo nedovoljno za pozitivan rezultat, međutim u ovakvoj, s ovakvim napadom Hrvatske, taj podatak o broju obrana golmana je skoro nevažan. Da stvar bude zanimljivija, kod Španjolaca nije uopće bio loš procenat realizacije (62%), ali to je opet bilo premalo u ovakvoj utakmici.

Gomez Abello je postigao osam golova u poraženoj selekciji čiji su golman slovom i brojem imali samo jednu intervenciju. Vjerojatno se nešto ovako sjajnom Perezu de Vargasu nikada nije dogodilo u karijeri. Od 26 lopti, skinuo je samo jednu.

Kopirati
Drag cursor here to close