Težak udarac na otvaranju

Brodolom Španjolske

Marca navodi kako je "Španjolska teško povrijeđena" u svojem naslovu, dok je sam rezultat utakmice opisan kao "ozbiljan neuspjeh".
Sport / Rukomet | 13. 01. 2024. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatna 39:29 pobjeda hrvatske rukometne reprezentacije jako je odjeknula u zemlji gubitnika, Španjolskoj.

Mundo Deportivo svoj izvještaj o utakmici započeo je riječima "Gore, sigurno nije moguće.

U najstrašnijoj obrambenoj utakmici u dugi niz godina, Španjolska je potpuno posustala protiv Hrvatske".

Tekst je naslovljen izrazom "Brodolom Španjolske", i time je na prigodan način opisana situacija koja se odvijala na terenu.

Marca navodi kako je "Španjolska teško povrijeđena" u svojem naslovu, dok je sam rezultat utakmice opisan kao "ozbiljan neuspjeh".

Teške riječi imao je i portal AS, koji je debakl Španjolske u svojem izvještaju opisao kao "noćnu moru". Nadodali su kako je hrvatska reprezentacija imala "strašan napad", dok je španjolska obrana okarakterizirana kao "užasna".

"Hrvatska je bila bolja u svakom segmentu. Problem je da smo izgubili i to s deset razlike. Nismo bili dobri u obrani i to je bilo presudno za naš visok poraz. Hrvatska je jaka jedan na jedan, naši vratari nisu imali dobar dan da nas izvuku. Migallon nam se ozlijedio u startu, probali smo 5-1, ali ništa nismo uspjeli. Napad je bio manji problem, 29 golova smo zabili što nije loše, ali primiti 39 je previše. Sad nam je bitno izboriti drugu rundu natjecanja, ali tek je početak natjecanja i nastojat ćemo se vratiti", kaže Jordi Ribera izbornik Španjolaca.

Kopirati
Drag cursor here to close