Nije neočekivano

VIDEO I Švedska u završnci do uvjerljive pobjede

Hampus Wanne je bio nezadrživ, postigao je devet golova, Sandall je dodao pet, Gottfridsson četiri, obojica su utakmicu završila bez promašaja.
Sport / Rukomet | 11. 01. 2024. u 22:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je u pojedinim trenucima izgledalo dobro, iako je bilo dobrih stvari na terenu, na kraju to ipak Švedska rutinski privela kraju. U odnosu na susret igran prije dvije godine, ovaj put su rukometaši BiH uspjeli postići dva gola više i primiti jedan manje, pa je ovaj put završilo 29:20.

Nažalost, nije ovaj susret nije mogao proći bez pada u igri reprezentacije BiH, koji je došao u završnici utakmice, što su naravno Šveđani iskoristili. U 44. minuti je na semaforu stajalo 19:16, obećavajućih, ali je onda polako počela da raste prednost Švedske. Period od šest minuta bez postignutog gola ipak je bio previše za jednu ovakvu utakmicu. S druge strane Švedska je napravila seriju 6:0 za plus deset, tri minute prije kraja utakmice.

Video: BiH - Švedska 

Hampus Wanne je bio nezadrživ, postigao je devet golova, Sandall je dodao pet, Gottfridsson četiri, obojica su utakmicu završila bez promašaja. Što se tiče reprezentacije BiH, Faljić je bio najefikasniji s četiri gola. Po tri puta su se u strijelce upisali Panić i Herceg. Palicka je imao 14 obrana, Burić osam.

Kopirati
Drag cursor here to close