Izbornik nakon važne pobjede

Smajlagić: Rezultat je građen na osnovu naših igara

Bit će puno lakše s ovom pobjedom. Praktično smo se plasirali na EP. Taj neki psihološki pritisak bit će odstranjen, međutim trebamo zadržati kontinuitet", istakao Smajlagić.
Sport / Rukomet | 28. 04. 2023. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako dobrim dijelom kvalifikacija reprezentacija nije izgledalo dobro, iako je izbornik Smajlagić pravio dosta promjena u igračkom kadru, čini se kako će ovaj ciklus biti zaključen plasmanom na Europsko prvenstvo.

Jeste ostalo još jedno kolo kvalifikacija, ali reprezentacija BiH će po svemu sudeći bez obzira na ishod utakmice u Crnoj Gori putovati na Europsko prvenstvo.

"Rezultat je građen na osnovu naših igara. Stvaramo jedan sustav igre neovisno o protivniku. Znači, sve što gradimo na rezultat, gradimo na osnovu svog rada. Okolnosti su nekako svaki put drugačije, međutim mislim da bazično moramo biti pravi, napredovati iz dana u dan. Bit će puno lakše s ovom pobjedom. Praktično smo se plasirali na EP. Taj neki psihološki pritisak bit će odstranjen, međutim trebamo zadržati kontinuitet. Fizički će biti zahtjevno" istakao Smajlagić.

Kopirati
Drag cursor here to close