Primili 36 golova

Težak poraz rukometaša od Crne Gore

Najefikasniji u timu Crne Gore bili su Nemanja Grbović i Miloš Vujović s po osam pogodaka. Kod reprezentacije BiH istakao se Marko Davidović s 10 golova.
Sport / Rukomet | 16. 10. 2022. u 22:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izazov pred kojim se našao Irfan Smajlagić definitivno će biti veći i teži nego što je i on sam vjerojatno očekivao. Jer ono što je ponudila muška rukometna reprezentacija BiH u dva susreta kvalifikacija za Europsko prvenstvo je miljama daleko od neke zlatne sredine europskog rukometa.

Naravno, u obzir treba sve činjenice od one da je ovo podmlađena selekcija, da neki igrači prvi put igraju zajedno, međutim, nakon večerašnjih 25:36 protiv Crne Gore teško je pronaći neko normalno opravdanje. Posebno ne nakon prvog dijela koje je Crna Gora dobila 11:21.

Crnogorci su od prvog minuta pokazali da su daleko bolji tim i cijelim tijekom prvog poluvremena, uz veoma veliki procent uspješnog šuta, povećavali prednost. Dok su gostujući igrači popravljali i dovodili do savršenstva svoju realizatorsku statistiku, reprezentativci BiH su pravili veliki broj tehničkih pogrešaka, promašivali su zicere, pa je drugo poluvrijeme bilo samo formalnost.

Najefikasniji u timu Crne Gore bili su Nemanja Grbović i Miloš Vujović s po osam pogodaka. Kod reprezentacije BiH istakao se Marko Davidović s 10 golova. Kvalifikacije za Europsko prvenstvo se nastavljaju u ožujku naredne godine i po onome što smo vidjeli u ova dva susreta reprezentacija BiH se teško može naći među najboljim trećeplasiranim reprezentacijama koje će tako putovati na završni turnir.

Kopirati
Drag cursor here to close