Pripreme

Perkovac vraća adut koji je proslavio Kauboje

Goran Perkovac ima plan vratiti u reprezentaciju adut koji nas je proslavio onu generaciju s kojom je Lino Červar osvojio svijet..
Sport / Rukomet | 02. 11. 2023. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je do Europskog prvenstva u rukometu još više od dva mjeseca, hrvatski rukometaši marljivo se pripremaju za ono što ih čeka u siječnju u Njemačkoj.

Već su tri dana na pripremama u Poreču, gdje je tempo koji je zadao izbornik Goran Perkovac uistinu udarnički. U dvorani se provodi i po šest sati, a onda slijede videoanalize i razgovori s igračima na kraju napornog dana, prenosi Gol.hr

David Mandić jedini je morao napustiti Poreč zbog ozljede koja ga prati već dva tjedna. U krug reprezentacije pozvan je zbog toga Gotija Maričić, rukometaš slovenskog Velenja, prenosi Gol.hr

Goran Perkovac ima plan vratiti u reprezentaciju adut koji nas je proslavio onu generaciju s kojom je Lino Červar osvojio svijet..

''Izbornikov plan za ovu fazu priprema je da se u igru vrati obrana 3-2-1. Ta je ideja sjajno prihvaćena u Poreču. I polako se provodi u djelo. Milina je vidjeti da su je igrači objeručke prihvatili. Za neke to je potpuna novost, drugi su pak odlično reagirali na tu zamisao jer su je igrali ili je povremeno igraju u svojim klubovima. Naravno da se ne zaboravljaju naše dvije osnovne obrane: 5-1 i 6-0'', piše službena stranica HRS-a u svom izvještaju iz Poreča.

Hrvatska neće igrati susrete s drugim reprezentacijama na ovom okupljanju, ali nas zato u subotu čeka međusobni okršaj. Zanimljivo je da Perkovac do same utakmice igračima neće reći tko će igrati u kojoj momčadi.

Kopirati
Drag cursor here to close